Anghinare cu cous cous

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2015 | 1610 vizualizari

 

Cat de bun poate fi :x.
Anghinarea, ca remediu fitoterapeutic, este indicatã în insuficienţe hepatice şi renale, hepatitã cronicã şi cirozã hepaticã, calculozã biliarã, aterosclerozã, hipercolesterolemii, anorexie, balonare, adjuvant în tratamentul hipertensiunii arteriale, intoxicaţii, balonare, inapetenţă, greaţă şi durerile abdominale.

 

INGREDIENTE

  • 4 anghinare
  • 200 g cous cous
  • legume gratinate in ulei(vanata,ardel,dovlecei)
  • 1 lingura unt
  • ulei de masline
  • o canita vin rosu
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu cous cous:

Se curata anghinarele se stropesc cu zeama de lamaie, se aseaza in tava si se toarna deasupra vinul, 5 linguri de ulei de masline sare si piper. Se introduc la cuptor la 170 grade pentru minim o ora.


Se pune la fiert 200 ml apa in care se adauga un praf de sare si o lingura de ulei; cand clocoteste se varsa cous cous-ul si amesteca continuu. Cand absoarbe toata apa,se aduga lingura de unt se ia de pe foc si se amesteca bine. Se pune din nou pe foc mic pentru 3 minute. Legumele se taie cubulete si se aduga si ele in cous cous.


Se servesc calde,pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu cous cous" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

23.04.2015, 07:15

Interesant

Panacris 1

23.04.2015, 15:35

dar ingredientele au dispărut?

Catalinaflorea 1

23.04.2015, 16:15

nu stiu de nu apareau a completat din nou :*

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu sos de iaurt si usturoi