Annemarie's Lemon Bars

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 3129 vizualizari

 

Prajituri cu lamaie atat de yamyyyy........aromate, parfumate...se topesc in gura si va trebui sa mai faceti inca o tava...si inca o tava...

 

INGREDIENTE

  •  I.
  • 100 gr Unt moale( la temp camerei)
  • O cana si 1/3 de faina
  • 1/4 cana zahar
  • zahar vanilat( dupa dorinta)  
  • II.
  • 2 oua
  • 3/4 cana zahar alb
  • 2 linguri faina
  • 1/4 lingurita praf copt
  • 3 linguri si jumatate suc de lamaie proaspat stors
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Annemarie's Lemon Bars:

1.Incalziti cuptorul la 180 grade( sau pe treapta pentru prajituri)



2.Blatul: amestecati untul, faina, zaharul, un praf sare si faceti o coca moale elastica pe care o intindeti pe o foaie de copt si apoi o asezati in tava, mai presati cu mainile. Daca se intinde greu, faceti-o direct in tava de copt si presati bine cu mainile pana ajungeti la margini...



3.Introduceti blatul fix 20 de min in cuptor, aveti grija si nu lasati sa se arda, blatul nu trebuie rumenit.



4.Mixati bine compozitia de la punctul II, si apoi dupa ce au trecut cele 20 de minute, scoateti blatul si turnati totul deasupra.



5.Mai dati la cuptor pentru inca 20 de minute.



6.Scoateti tava, portionati prajiturelele si pudrati.



7.Decorati pe farfurie cu lamaie rasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Annemarie's Lemon Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (29)

alina_paula 1

22.08.2013, 14:52

ce bunatate...

babi5 1

22.08.2013, 16:11

RuxyRux 1

22.08.2013, 16:14

Delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ceviche Tico de pescado (peste)