Annemarie's Lemon Bars

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 4622 vizualizari

 

Prajituri cu lamaie atat de yamyyyy........aromate, parfumate...se topesc in gura si va trebui sa mai faceti inca o tava...si inca o tava...

 

INGREDIENTE

  •  I.
  • 100 gr Unt moale( la temp camerei)
  • O cana si 1/3 de faina
  • 1/4 cana zahar
  • zahar vanilat( dupa dorinta)  
  • II.
  • 2 oua
  • 3/4 cana zahar alb
  • 2 linguri faina
  • 1/4 lingurita praf copt
  • 3 linguri si jumatate suc de lamaie proaspat stors
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Annemarie's Lemon Bars:

1.Incalziti cuptorul la 180 grade( sau pe treapta pentru prajituri)



2.Blatul: amestecati untul, faina, zaharul, un praf sare si faceti o coca moale elastica pe care o intindeti pe o foaie de copt si apoi o asezati in tava, mai presati cu mainile. Daca se intinde greu, faceti-o direct in tava de copt si presati bine cu mainile pana ajungeti la margini...



3.Introduceti blatul fix 20 de min in cuptor, aveti grija si nu lasati sa se arda, blatul nu trebuie rumenit.



4.Mixati bine compozitia de la punctul II, si apoi dupa ce au trecut cele 20 de minute, scoateti blatul si turnati totul deasupra.



5.Mai dati la cuptor pentru inca 20 de minute.



6.Scoateti tava, portionati prajiturelele si pudrati.



7.Decorati pe farfurie cu lamaie rasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Annemarie's Lemon Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

alina_paula 1

22.08.2013, 14:52

ce bunatate...

babi5 1

22.08.2013, 16:11

RuxyRux 1

22.08.2013, 16:14

Delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Desert New York cheesecake cu afine