Aperititv -grisine imbracate

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 4264 vizualizari

 

un aperitiv usor si rapid de executata

 

INGREDIENTE

  • 1 punga grisine lungi (eu nu am gasit decat scurte)
  • sunca sau salam taiat subtire
  • crema de branza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperititv -grisine imbracate:

De preferat ar fi fost grisinele lungi(eu aici nu prea gasesc foarte rara)arata mult mai bine cu grisine lungi


Se ia grisina si se unge bine cu crema de branza pana la jumatatea grisinei ,apoi se infasoara feluita de sunca de jur imprejur unde am pus crema de branza si se aseaza pe un platou


Sant grozave daca grisinele sant lungi si sunca sa fie cu felie mare si foarte subtire iar sus puteti lega cu un fir de ceapa verde taiat foarte fin(eu nu am legat fiind foarte scurte)


Ideal al fi ca sunca sa ajunga sa se poata infasa in jurul grisinei de cate-va ori,arata grozav ,daca aveti posibilitatea incercatile sant minunate


Azi am colindat magazinele si nimic nici o grisina lunga nu am gasit...........in tara cu siguranta gasiti eu aici cand cum am noroc ca nu aduc tot timpu

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperititv -grisine imbracate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

nadina73 1

23.04.2010, 00:40

Ina 1

24.04.2010, 12:09

frumos aranjament, interesanta combinatie.

nadina73 1

24.04.2010, 16:55

asa e ina incearcale sant foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu broccoli