Aperitiv

de dantes in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2013 | 4961 vizualizari

 

Un aperitiv ce a avut succes.

 

INGREDIENTE

  • Chec de carne
  • Andive cu legume
  • Lebar
  • Soric
  • Masline
  • Ceva fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Checul se pregateste din 600 gr.ceafa de porc tocata amestecata cu 200 g ciuperci si un ardei gras acestea fiind taiate marunt,se leaga compozitia cu un ou crud se condimenteaza dupa gust si se da la cuptor circa 50 min. 

Foile de andive se umplu cu morcov,telina date pe razatoarea mica condimentat cu sare si pipe apoi se adauga iaurt s-au maioneza dupa preferinte.

se taie lebarul si soricul proaspat si se monteaza platoul cum doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Baghete cu bacon