Aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2014 | 4159 vizualizari

 

il fac macar o data pe an,in diverse combinatii,nu dau gres niciodata cu el...sectiune nu am pentru ca l-am dus de revelion la prieteni,dar seamana in interior cu reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.htm

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 ardei capia galbeni
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 gr parizer de pui taranesc
  • 50 gr muschi file
  • 3 linguri smantana
  • 150 gr telemea rasa
  • 50 gr salam uscat
  • 300 gr cascaval ras
  • 50 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • ulei si faina pentru tapatat forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Curatam ardeii si ii taiem cubulete.

Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte.

Mezelurile le taiem marunt.

Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam galbenusurile,saram si piperam dupa gust.Adaugam faina,pesmetul, smantana,parmezanul,branza si cascavalul,apoi mezelurile,ciupercile si ardeii.

Ungem cu ulei o forma de copt,apoi o tapetam cu faina si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,cam o ora,la foc potrivit.Verificam cu o scobitoare daca este copt in interior.

Lasam sa se raceasca bine inainte sa scoatem din forma.Se taie bine cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

danakarin 1

07.01.2014, 09:26

Super! trecem la favorite!

diaconta 1

07.01.2014, 10:05

Foarte mult imi plac checurile aperitiv

ela 1

07.01.2014, 10:59

Dia,si mie,mai ales ca place la toata lumea de fiecare data,in orice combinatie ar fi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu bacon şi caşcaval