Aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2014 | 1664 vizualizari

 

il fac macar o data pe an,in diverse combinatii,nu dau gres niciodata cu el...sectiune nu am pentru ca l-am dus de revelion la prieteni,dar seamana in interior cu reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-15180.htm

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 ardei capia galbeni
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 gr parizer de pui taranesc
  • 50 gr muschi file
  • 3 linguri smantana
  • 150 gr telemea rasa
  • 50 gr salam uscat
  • 300 gr cascaval ras
  • 50 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • ulei si faina pentru tapatat forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Curatam ardeii si ii taiem cubulete.


Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte.


Mezelurile le taiem marunt.


Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam galbenusurile,saram si piperam dupa gust.Adaugam faina,pesmetul, smantana,parmezanul,branza si cascavalul,apoi mezelurile,ciupercile si ardeii.


Ungem cu ulei o forma de copt,apoi o tapetam cu faina si turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,cam o ora,la foc potrivit.Verificam cu o scobitoare daca este copt in interior.


Lasam sa se raceasca bine inainte sa scoatem din forma.Se taie bine cand este rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

danakarin 1

07.01.2014, 09:26

Super! trecem la favorite!

diaconta 1

07.01.2014, 10:05

Foarte mult imi plac checurile aperitiv

ela 1

07.01.2014, 10:59

Dia,si mie,mai ales ca place la toata lumea de fiecare data,in orice combinatie ar fi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv