Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un aperitiv ce poate fi servit ca atare la mic dejun sau cina, sau insotit de alte preparate, pentru un pranz copios si aspectuos.
Pt barcute: am calit in ulei 2 cepe rosii taiate fideluta, 1 morcov mic taiat betisoare, ½ ardei kapia rosu taiat fideluta, 1/2 dovlecel ras mare si o mana zdravana de fasole verde. Am mai adaugat o jumatate ceasca apa cat sa fiarba bine fasolea si am scazut pana a ramas fara zeama.
Am umplut barcutele (chifle scobite de miez), am umplut cu legume, am adaugat ou batut (2 oua la 6 barcute), apoi branza rasa si am dat la cuptor 15-20 min sa se gratineze putin branza. Am presarat cu patrunjel.
Noi am servit alaturi de cartofi copti cu sos de iaurt si marar, ceafa prajita si rosii cherry.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult