Aperitiv briose cu bacon si cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2017 | 4827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 lg ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon crud
  • 3 lg ceapa verde
  • 3 lg patrunjel
  • 1/2 lingurita sare
  • seminte floarea soarelui crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu bacon si cascaval:

Se prajeste baconul taiat, cateva secunde.

Se rade cascavalul, pe ochiurile mici.

Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, uleiul si sarea. Se adauga baconul, cascaval ras, ceapa verde taiata cubulete si patrunjelul tocat marunt. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele.

Se ung formele de briose cu ulei si se presara faina. Se pun cate 2-3 lg in fiecare, astfel incat sa rezulte 12 briose. Se presara seminte de floarea soarelui peste toate briosele si se introduc in cuptorul preicalzit, la temperatura de 180 o C, timp de 35-40 minute. Eu am cuptor vechi si le-am tinut  mai mult. Trebuie sa se rumeneasca putin si sa verificati cu scobitoarea daca sunt facute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
ciuperci umplute cu sunca si cascaval