Aperitiv briose cu bacon si cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2017 | 285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 lg ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon crud
  • 3 lg ceapa verde
  • 3 lg patrunjel
  • 1/2 lingurita sare
  • seminte floarea soarelui crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu bacon si cascaval:

Se prajeste baconul taiat, cateva secunde.


Se rade cascavalul, pe ochiurile mici.


Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, uleiul si sarea. Se adauga baconul, cascaval ras, ceapa verde taiata cubulete si patrunjelul tocat marunt. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele.


Se ung formele de briose cu ulei si se presara faina. Se pun cate 2-3 lg in fiecare, astfel incat sa rezulte 12 briose. Se presara seminte de floarea soarelui peste toate briosele si se introduc in cuptorul preicalzit, la temperatura de 180 o C, timp de 35-40 minute. Eu am cuptor vechi si le-am tinut mai mult. Trebuie sa se rumeneasca putin si sa verificati cu scobitoarea daca sunt facute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

noiinbucatarie 1

25.07.2017, 20:52

cristina1985 1

26.07.2017, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv a la Carmela