Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca

de nyana in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2009 | 3478 vizualizari

 

INGREDIENTE

       turta :
  • 600g cartofi
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 lingurita sare 
  • 1 lingura marar tocat
       umplutura:
  • 2 legaturi ceapa verde tocata
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 100g sunca praga taiata fasii subtiri
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1/2lingura patrunjel
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca:

Fiierbem cartofii in coaja. Ii decojim si ii dam pe razatoarea mica. Adaugam faina, sarea, piperul, mararul si ouale. Framantam bine. Ungem cu ulei o forma rotunda si o tapetam cu faina. Asezam turta in forma si o lasam la copt 30 de minute la 190 grade.


Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei. Punem ceapa rosie si o inabusim 1 minut, adaugam rondelele de ceapa verde si sunca , amestecam pana se calesc apoi adaugam morcovul ras si piperul. Lasam la foc mic pana scade apa lasata de legume. Adaugam patrunjelul tocat.


Scoatem turta pe un platou rotund si adaugam umplutura peste turta


pofta buna


 

TIPS-URI

1

Se rade deasupra cascava afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

20.11.2009, 11:24

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:25

chiar k arata k o pizza

nadina73 1

05.04.2010, 18:21

felicitari arat foarte bine ,cred ca e grozava

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac