Aperitiv briose cu pui si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2018 | 12948 vizualizari

 

"Picnicul bucatarasilor"
Astazi va aduc o noua reteta de briose, niste briose aperitiv foarte bune si satioase. Cu cateva ingrediente simple, obtineti aceste gustari bune de servit acasa, de pus la pachet, de luat la drumetii, servite simple, cu o salata sau un pahar de iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 170 gr cascaval
  • 160 gr iaurt
  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 2 crengute patrunjel verde
  • 2 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • boabe de piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu pui si cascaval:

Spalati pieptul de pui, il taiati in doua jumatati. Il puneti la fiert cu putina sare si cateva boabe de piper. Dupa ce este fiert pieptul, il scoateti pe o farfurie, il lasati sa se racoreasca 15-20 de minute, apoi il taiati bucatele.

Intr-un bol bateti ouale spuma cu sare si piper. Adaugati iaurtul si faina. Cascavalul il dati pe razatoarea mare, il incorporati si pe acesta. Tocati marunt mararul si patrunjelul, le adaugati in compozitie. Dati drumul bucatilor de pui, amestecati usor cu o lingura.

Luati o tava de briose, o ungeti cu putin ulei. Puneti compozitie in forme, dar nu le umpleti mai mult de 3/4. Incingeti cuptorul la 180 de grade C, introduceti briosele. Le lasati la copt circa 25-30 de minute, pana sunt rumene si patrunse bine (faceti testul cu scobitoarea).

Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati 10 minute sa se racoreasca, apoi sunt bune de servit. Daca nu le serviti imediat, cat sunt caldute, le acoperiti cu folie. Din aceasta cantitate mi-au iesit 8 briose mai maricele. Pofta buna! 

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tortilla cu cartofi si bacon