Aperitiv briose cu sunca si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2020 | 3654 vizualizari

 

Bune reci sau calde, de luat la pachet, de servit in orice moment al zilei! Se fac atat de simplu, incant este o joaca prepararea acestor briose. Merg foarte bine chiar si pe un platou cu gustari, trebuie doar sa le taiati felii! Poate le incercati si voi, cand nu doriti sa pregatiti ceva complicat!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 60 ml ulei
  • 250 gr iaurt
  • 9 linguri faina
  • 150 gr cascaval
  • 200 gr sunca
  • 5 linguri boabe de porumb
  • 2-3 crengute patrunjel verde (sau mai mult daca aveti)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa praf de copt
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu sunca si cascaval:

Cascavalul il taiati cubulete, la fel si sunca. Patrunjelul verde il tocati marunt Mixati ouale spuma cu putina sare. Adaugati uleiul, apoi iaurtul. Puneti faina cernuta impreuna cu praful de copt, le incorporati bine. Adaugati patrunjelul, cascavalul, sunca si le amestecati cu o lingura/paleta. La final adaugati si boabele de porumb. Pregatiti niste forme de briose sau o tava cu hartiute. Puneti compozitie in ele, dar nu le umpleti mai mult de 3/4. Incingeti cuptorul, la 180 de grade. Introduceti briosele, pentru 30-35 de minute, pana au o culoare aurie. Faceti testul cu  scobitoarea (aveti grija, daca nimeriti cascaval, o sa vi se para necoapte) si cand sunt gata, le scoateti din cuptor. Le lasati sa se racoreasca putin, apoi pot fi servite. Merg foarte bine cu o cana de lapte, iaurt sau chiar cu o rosie taiata si presarata cu putina sare. Pofta buna! Din aceasta cantitate mi-au iesit 11 briose mai mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose-aperitiv cu legume congelate