Muffin sarat

de Adele in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2014 | 7420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua.
  • 2 linguri de ulei.
  • 1 lingurita de sare.piper dupa gust.
  • 100 gr faina.
  • 50 gr de smantana /iaurt.
  • Salam,sunca presata etc.( puteti folosi ceea ce va place ).200 gr.
  • masline negre.(10 bucati)
  • 1 ardel rosu mic.
  • cascaval 50 gr.
  • parmezano ras. 1 lingura cu varf.
  • 1 o lingurita de bicarbonat. sau drojdie uscata(praf).
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Se bat ouale cu ulei ,sare si piper.Se adauga smantana ,faina si bicarbonatul,se amesteca pana compozitia devine moale (ca aceea de clatite) .Intre timp taiem in bucati mici (cuburi) toate ingredientele si le adaugam compozitiei .Pregatim  formele de muffin ,apoi le umplem pe jumatate.Le dam la cuptor pentru 30 min. la 180 °.

Daca doriti cu 5 minunte inainte sa termine coptura puteti presara cascaval/parmezan pe fiecare muffin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi gratinati la cuptor