Vinete in sos de rosii cu za'atar

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2011 | 1724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 4-5 linguri pasta de tomate+1cana apa fierbinte
  • o lamaie
  • o ceapa
  • o rosie
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente pentru legume sau (camun,ginger,paprka iute,paprika dulce,curcum,foi de dafin macinate,piper )
  • o ramurica za'atar verde sau uscat
  • ardei iute verde optional
  • sare
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete in sos de rosii cu za'atar:

curatam vinetele de coaja si le taiem cubulete .stoarcem imediat lamaia peste ele sa nu se innegreasca.


punem ulei la incins si adaugam vinetele cu tot cu lamaie


cind sint aurii le scoatem.


ceapa se taie pestisori si se pune in ulei impreuna cu rosia


lasam 10 minute ,adaugam pasta de tomate impreuna cu apa fierbinte ,dam un clocot doua si adaugam vinetele .


condimentam si adaugam zaatar-ul


la sfirsit se presara patruinjel verde.


se serveste cu orice fel de carne sau pur si simplu ca mincare de post .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete in sos de rosii cu za'atar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

aziz 1

24.01.2011, 08:38

fetele

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:19

aziz 1

24.01.2011, 18:24

motane

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu porumb