Orez cu salam

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2015 | 1465 vizualizari

 

Nu prea ma dau in vant dupa orez, dar combinatia pe care am facut-o chiar a iesit foarte gustoasa si s-a mancat tot. E o reteta nu foarte complicata si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 300 gr orez
  • 650 ml supa de carne
  • 150 gr salam
  • 150 gr mazare congelata
  • 1 lingurita curry
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu salam:

Spalam foarte bine orezul. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga salamul taiat cubulete. Se lasa pe foc 5 minute. Se adauga orezul si apoi supa de carne. Se fierbe totul la foc mic circa 8 minute. In acest timp fierbem intr-un alt vas mazarea. Dupa aceea adaugam mazarea peste orez, punem il sicurry, sare si piper dupa gust. Punem totul intr-un vas si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 12 minute. Si gata, se poate servi!


Pofta sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti supa de carne, puteti folosi apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

15.02.2015, 00:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv maltez- Pastizz Ricotta