Aperitiv bulete cu cascaval

de Oana in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2014 | 74494 vizualizari

 

La pranz le-am pregatit copiilor un piure si a ramas putin...care racit oricum nu mai e bun...si cum nu-mi place sa arunc mancarea :) le-am pregatit rapid o gustare grozava cu cateva ingrediente :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piure de cartofi
  • 150 gr cascaval suplu Delaco
  • un ou
  • o lingura pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete cu cascaval:

Se rade cascavalul si se amesteca cu piureul de cartofi, oul, pesmetul, sare si piper. Se omogenizeaza bine ingredientele. Cu mana uda se formeaza buletele si se asaza pe o folie de plastic. Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca, de preferat sa se prajeasca in baie de ulei. Cand s-a incins, se pun buletele cu grija la prajit. Pe masura ce se rumenesc ele se ridica la suprafata si plutesc in ulei, prajindu-se uniform pe toate partile. Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie. Se servesc calde sau reci, simple sau alaturi de o salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Panacris 1

26.03.2015, 18:50

jolygina 1

31.03.2015, 01:16

VI 1

08.04.2015, 17:17

BUUN

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat