Aperitiv Casuta

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 16344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ouşoare (făcute din aceleaşi ingrediente ca şi chiftelele: carne porc, cartofi, felii de pâine, usturoi, ou, sare, piper)
  • Roşii cherry
  • Şuncă
  • Caşcaval
  • 1 gogoşar
  • 1 castravete
  • 2 frunze salată verde
  • Măsline
  • Polistiren pentru casuţă
  • Scobitori pentru frigărui pentru a prinde căsuţa
  • Scobitori de masă
  • Folie de aluminiu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Casuta:

Se prepară ouşoarele ca în imagine, apoi se asamblează căsuţa. Se îmbracă casuţa de polistiren în folie de aluminiu şi se înfinge şunca în scobitori pentru a forma uşa;


Ferestrele se construiesc din felii de caşcaval, acoperişul din roşiile cherry, iar hornul din măsline. Restul spaţiului se îmbracă din ouşoare.

 

TIPS-URI

1

Cantitaţile se stabilesc în funcţie de mărimea căsuţei

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Casuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

angyb 1

10.12.2013, 11:40

ce casura frumoasa

claudiaO 1

11.12.2013, 13:18

foarte frumoasa ideea

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 11:49

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui