Cartofi acordeon

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2010 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi de marime potrivita
  • mezeluri(salam,sunca,kaizer etc)
  • cascava,branza,crema de branza(eu am folosit cascaval)
  • folie de aluminiu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Cartofii se curata,se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos(se lasa un cotor).Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se pune in fiecare crestatura ce doriti.Deasupra se pune cascaval sau branza si se inveleste cartoful in folie de aluminiu.Se dau la cuptor aprox 1 h pana se inmoaie(mai incercati cu scobitoarea din cand in cand.Se servesc calzi!POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

04.03.2010, 14:40

Mmmmmm ! Foarte buni !

Oana 1

24.03.2010, 15:58

adry88 1

07.07.2011, 11:57

fain si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!