Aperitiv chec multicolor

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 59031 vizualizari

 

Dupa cum stiti, pe 21 am sarbatorit Elenele, prilej pentru a face si eu ceva special pentru doamna mea draguta care imi este draga. De fapt, amandoua am participat la realizarea acestui chec si am fost super bucuroase ca a iesit extraordinar de bun si gustos, dar am fost si foarte laudate pentru reusita. Reteta o am de la ancutaCH si vreau pe aceasta cale sa ii multumesc. Este foarte reusita reteta!

 

INGREDIENTE


  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un ardei verde
  • un piept de pui mare
  • 100 g kaizer
  • 100 g masline negre
  • 200 g ciuperci
  • o legatura de ceapa verde
  • 4 linguri de ulei
  • 8 oua
  • 2 cani de faina
  • 250 g smantana
  • 8 linguri de gris
  • un pliculet praf de copt
  • 100 g cascaval afumat
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec multicolor:

Pentru inceput, spalam pieptul de pui, il taiem cubulete si il calim putin in ulei. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt si o calim in uleiul in care am calit si pieptul de pui. Separat, spalam ciupercile si le taiem marunt, le calim si pe ele pana se inmoaie, apoi le scoatem intr-un castron peste care adaugam ardeii spalati, curatati si taiati cuburi. Taiem kaizerul si maslinele cubulete si le punem impreuna cu celelalte ingrediente.   

Cat s-au racit cele calite m-am ocupat de oua, pe care le-am batut spuma. Am adaugat smantana amestecata cu gris si apoi faina amestecata cu praful de copt. In compozitia obtinuta am adaugat amestecul de legume, care sincer sa va spun emana un miros super  placut, de iti venea sa mananci crud, nu alta! Am amestecat pana s-a omogenizat toata compozitia si la final am adaugat cascavalul afumat  dat pe razatoarea mare.

Am uns 2 tavi de aluminiu unica folosinta  cu ulei si am tapetat cu faina, apoi am asezat compozitia in tavi. Am dat la cuptor 45 de minute, apoi le-am scos si le-am lasat sa se raceasca in tavi pana in momentul servirii.

Se servesc cu rosii si castraveti fiind foarte consistent.

Va spun sincer ca este extraordinar de bun si aspectuos! Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Compozitia este pentru 2 checuri aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec multicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta a la Dana