Tamagoyaki

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 4460 vizualizari

 

Banala omleta poate fi facuta in ceva mai atragator. Aceasta reteta japoneza e foarte usor de facut si de obicei face parte din bento, cutiuta cu diferite feluri de mancare.
Am dat cantitatile ptr o omleta,dar de obicei fac mai multe si pun numai cat sa fie pe fundul tigaii.
Se poate face si fara sosul de soia,daca doriti o culoare mai frumoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou mare
  • 1 lingura de apa rece
  • 1 lingurita de sos de soia (sa fie light sau regular)
  • 1/2 lingurita zahar
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tamagoyaki:


Se bate oul cu apa rece,sosul de soia si zaharul.


Se pune putin ulei in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga omleta.Eu am folosit o pensula de silicon, se pune ulei ca la clatite.


Prima data se poate pune toata,dupa ce aveti experienta le puteti face mai subtiri.


Omleta sa fie pe toata suprafata tigaii.


Cand e gata pe o parte si pe deasupra nu mai este ou proaspat se incepe rularea.


Se incepe intr-o parte a tigaii se se ruleaza pana la capat. Se si ruleaza ca si clatitele ,exceptia fiind ca se ruleaza in tigaie.


Se scoate deoparte si se lasa sa se raceasca.


Cand e rece se taie cu un cutit ascutit.


Daca o taiati cand e calda nu isi va pastra forma.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tamagoyaki" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 10:53

interesant

mihaelar63 1

17.04.2011, 00:33

Tre' sa incerc si eu omletica aceasta

adry88 1

09.05.2011, 20:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj