Aperitiv chec sarat cu oua de gasca

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2020 | 465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de gasca
  • 200 g unt topit
  • 200 g iaurt
  • 250 g faina
  • 150 g branza telemea de vaca sarata
  • 1 praf de copt
  • 1 legatura de leurda
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • salam
  • ciuperci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat cu oua de gasca:

Ouale le mixam putin cu un praf de sare,adaugam untul topit si racit,iaurtul si mixam pana ce se omogenizeaza.


Adaugam vardeturile tocate,(eu am folosit blenderul)faina amestecata cu praful de copt,branza sfaramata sau data prin razatoare,salamul taiat falii.


Amestecam cu paleta pana ce se omogenizeaza.


Eu am imparti compozitia in 2,


In una am adaugat ciuperci iar in cealalata am adaugat cca 50 ml suc de leurda,1 lingura de faina si am omogenizat.


Adaugam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,cca 25 min la 190 C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu oua de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

28.04.2020, 09:46

Panacris 1

28.04.2020, 16:21

Tabita _ 1

28.04.2020, 16:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

Ghiveci de legume(varianta de primavara)

de katty 6

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci