Tarta taraneasca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 9681 vizualizari

 

Pentru tzaranca din mine :))))))

 

INGREDIENTE

  • Ptr aluat:  
  • 175 g faina
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • Ptr umplutura:
  • 400 g telemea sarata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 g praz sau ceapa verde
  • 300 g rosii mici sau cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta taraneasca:

Se amesteca faina cu sarea, untul moale si oul, se framanta si se da la frigider 30 de minute. Se intinde aluatul si se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt, se imbraca si peretii vasului si se inteapa cu furculita. Se coace 10 minute, apoi se lasa putin la racit.


Se amesteca branza telemea rasa cu ouale, cascavalul ras si prazul/ceapa verde tocata rondele. Se aseaza peste aluat, iar deasupra se pun rosiile taiate in doua sau intregi. Se mai presara cateva rondele de ceapa/praz si se coace inca 35 de minute.


Se serveste rece sau fierbinte.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

noiinbucatarie 1

17.01.2017, 09:55

miki_a 1

17.01.2017, 17:36

Frumoasa si buna tarta!

Bya Ralu 1

17.01.2017, 20:48

super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi si cascaval