Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci)

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2013 | 2008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 1 ardei rosu (iute daca doriti)
  • 2 linguri smantana dulce
  • sare
  • o jumate de ceapa
  • 50 gr branza sarata (optional)
  • somon afumat ( cat va place )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci):

Branza de vaci se zdrobeste cu o furculita bine , se adauga smantana si branza sarata .


Ardeiul se taie cubulete si se pune si el peste branza.


Ceapa o razuim pe razatoarea mica .


Mai putem adauga dupa dorinta frunze de patrunjel , marar , usturoi


Le amestecam bine pe toate si o dam putin la rece .


Intre timp pregatim frunze de andive, patrunjel verde si somonul afumat il taiem felii subturi.


Punem in frunza liptauer , deasupra punem bucata de somon si o frunza de patrunjel .


Pofta Mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

anca_rm 1

20.08.2013, 07:59

Rocsi , Elena multumesc

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:40

anca_rm 1

20.08.2013, 15:12

multumesc motanlaoale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de branza