Aperitiv clatite cu branza si dovlecel

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2017 | 3822 vizualizari

 

Am văzut această rețetă delicioasă la Adi și am trecut-o la favorite, iar acum i-a venit rândul. Tare bune au fost! Mulțumesc de rețetă Adi! 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel ras
  • 2 ouă medii
  • 200 g brânză dulce
  • 100 g telemea
  • 30 ml ulei
  • 200 g iaurt
  • 150 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • piper
  • busuioc
  • sare
  • mărar verde
  • 1/2 legătură pătrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv clatite cu branza si dovlecel:

Mixezi ouăle până când devin spumoase, apoi adaugi pe rând uleiul, iaurtul, dovlecelul ras, dar nescurs si brânzeturile mărunțite.
Adaugi, treptat, făina cernută cu praful de copt, urmărind să iasă o compoziție puțin mai groasă decât la clătitele clasice.
Adaugi condimentele si verdeața, omogenizezi totul și lași la odihnit 15-20 de minute.
Ungi tigaia cu puțin ulei, o pui la încins și torni câte un polonic din compoziție, înclinând tigaia să se dispună compoziția uniform.
Rumenești clătitele pe ambele părți la foc mediu, intorcându-le cu o spatulă.
Le servești cu diverse salate sau cremă de brânză.

 

 

TIPS-URI

1

Mixezi brânza de vaci pentru a nu rămâne bucăți mari care să se vadă în compoziția clătitei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu branza si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete Kotanyi