Aperitiv colorat

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2013 | 1716 vizualizari

 

va las sa va ploua in gura :))

 

INGREDIENTE

pt salata:

  • 4-5 morcovi mari
  • 3 ardei paprika mix
  • dressing de salata
  • sare

pt blatul verde:

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • praf de copt
  • 6 linguri spanac
  • sare

pt umplutura blatului verde:

  • 250 gr branza de vaca
  • 150gr branza de oi
  • 3 linguri smantana
  • o conserva de ciuperci
  • marar tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat:

Facem prima data blatul verde.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt.


Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn


Intindem aluatul in tava si dam la cuptor 15-20 min avand grija sa nu se rumeneasca blatul.Il lasam doar atat cat sa se intareasca.Scoatem blatul il lasam la racit iar apoi il taiem in 3 fasii egale


Pregatim umplutura pt blat.Facem o crema din branza amestecand ambele feluri de branza si adaugam si smantana si sarea.Ciupercile le scurgem de zeama si le taiem cat mai marunt.Le adaugam in crema de branza.


Curatam morcovii.Il dam pe razatoarea mica.Punem razatura intr-un bol.Adaugam sos de salata si sare.


Ardeii ii taiem in jumatati si ii umplem cu salata de morcov


Umplem si blatul de spanac cu crema de branza.Blat-crema-blat crema-blat


Ca decor am folosit ketchup si sos tartar


E un aperitiv sanatos si delicios!Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

simona72 1

09.09.2013, 18:47

angyb 1

11.09.2013, 19:13

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:26

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete de foietaj cu salata