Aperitiv colorat

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2013 | 1566 vizualizari

 

va las sa va ploua in gura :))

 

INGREDIENTE

pt salata:

  • 4-5 morcovi mari
  • 3 ardei paprika mix
  • dressing de salata
  • sare

pt blatul verde:

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • praf de copt
  • 6 linguri spanac
  • sare

pt umplutura blatului verde:

  • 250 gr branza de vaca
  • 150gr branza de oi
  • 3 linguri smantana
  • o conserva de ciuperci
  • marar tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat:

Facem prima data blatul verde.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt.

Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn

Intindem aluatul in tava si dam la cuptor 15-20 min avand grija sa nu se rumeneasca blatul.Il lasam doar atat cat sa se intareasca.Scoatem blatul il lasam la racit iar apoi il taiem in 3 fasii egale 

Pregatim umplutura pt blat.Facem o crema din branza amestecand ambele feluri de branza si adaugam si smantana si sarea.Ciupercile le scurgem de zeama si le taiem cat mai marunt.Le adaugam in crema de branza.

Curatam morcovii.Il dam pe razatoarea mica.Punem razatura intr-un bol.Adaugam sos de salata si sare.

Ardeii ii taiem in jumatati si ii umplem cu salata de morcov

Umplem si blatul de spanac cu crema de branza.Blat-crema-blat crema-blat

Ca decor am folosit ketchup si sos tartar

E un aperitiv sanatos si delicios!Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv colorat-0
Aperitiv colorat-1
Aperitiv colorat-2

COMENTARII (17)

simona72

simona72 1

09.09.2013, 18:47

angyb

angyb 1

11.09.2013, 19:13

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:26

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!