Aperitiv colorat

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2013 | 3335 vizualizari

 

va las sa va ploua in gura :))

 

INGREDIENTE

pt salata:

  • 4-5 morcovi mari
  • 3 ardei paprika mix
  • dressing de salata
  • sare

pt blatul verde:

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • praf de copt
  • 6 linguri spanac
  • sare

pt umplutura blatului verde:

  • 250 gr branza de vaca
  • 150gr branza de oi
  • 3 linguri smantana
  • o conserva de ciuperci
  • marar tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat:

Facem prima data blatul verde.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt.

Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn

Intindem aluatul in tava si dam la cuptor 15-20 min avand grija sa nu se rumeneasca blatul.Il lasam doar atat cat sa se intareasca.Scoatem blatul il lasam la racit iar apoi il taiem in 3 fasii egale 

Pregatim umplutura pt blat.Facem o crema din branza amestecand ambele feluri de branza si adaugam si smantana si sarea.Ciupercile le scurgem de zeama si le taiem cat mai marunt.Le adaugam in crema de branza.

Curatam morcovii.Il dam pe razatoarea mica.Punem razatura intr-un bol.Adaugam sos de salata si sare.

Ardeii ii taiem in jumatati si ii umplem cu salata de morcov

Umplem si blatul de spanac cu crema de branza.Blat-crema-blat crema-blat

Ca decor am folosit ketchup si sos tartar

E un aperitiv sanatos si delicios!Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Buseuri cu branza