Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 300-400 g branza de burduf
  • 150 g smantana
  • ceapa verde
  • marar
  • piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf:

Ardeii se spala bine, se taie cu grija pentru a le scoate capacul usor, se clatesc si se pun la uscat.

Branza de burduf se striveste cu o furculita, se pune smantana, ceapa verde si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine si se umple fiecare ardei gras. Se pun fiecare intr-o punguta si se lasa in frigider pana a doua zi.

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv