Cabanos in aluat

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 3808 vizualizari

 

Dorinta sotului , indeplinita !! :D

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 7 linguri faina
  • jumatate de plic de drojdie granule
  • un praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in aluat:

Intr-un castron se pune faina , zaharul , sarea si drojdia .


Se toarna apa calduta treptat si se amesteca. Apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate indinde cu sucitorul.La final adaugam o lingura de ulei si framantam pana se incorporeaza in aluat , se lasa la dospit 30 min.


Cabanosul se taie in doua.


Se presara masa cu faina si se intinde aluatul cu sucitorul , apoi se taie patratele.


Se pune bucata de cabanos pe patratul de aluat pe diagonala si se ruleaza , capetele se indoaie ca la un pachet .


Se pun pe hartie de copt si se dau la foc potrivit 40 min.

 

TIPS-URI

1

In loc de drojdie granule se poate pune drojdie proaspata.

2

In loc de cabanos, se pot pune cremvusti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

08.08.2013, 17:18

Mda , asa sotie ...

Panacris 1

08.08.2013, 17:34

Dea_Dea 1

10.08.2013, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii