Cabanos in aluat

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 3706 vizualizari

 

Dorinta sotului , indeplinita !! :D

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 7 linguri faina
  • jumatate de plic de drojdie granule
  • un praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in aluat:

Intr-un castron se pune faina , zaharul , sarea si drojdia .


Se toarna apa calduta treptat si se amesteca. Apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate indinde cu sucitorul.La final adaugam o lingura de ulei si framantam pana se incorporeaza in aluat , se lasa la dospit 30 min.


Cabanosul se taie in doua.


Se presara masa cu faina si se intinde aluatul cu sucitorul , apoi se taie patratele.


Se pune bucata de cabanos pe patratul de aluat pe diagonala si se ruleaza , capetele se indoaie ca la un pachet .


Se pun pe hartie de copt si se dau la foc potrivit 40 min.

 

TIPS-URI

1

In loc de drojdie granule se poate pune drojdie proaspata.

2

In loc de cabanos, se pot pune cremvusti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

08.08.2013, 17:18

Mda , asa sotie ...

Panacris 1

08.08.2013, 17:34

Dea_Dea 1

10.08.2013, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza