Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2012 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza de vaca;
  • 100 gr.parmesan;
  • 100 gr. branza telemea;
  • 6 oua;
  • 4 dovlecei;
  • 4 ardei capia roşii;
  • 2 catei de usturoi;
  • frunze de busuioc;
  • seminte de pin;
  • sare;
  • piper mixt proaspat macinat;
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei:

ardeii se coc,se curata de coaja şi seminte;


dovleceii se dau prin razatoare se pun ıntr-o tigaie non aderenta la foc moderat,adaugandu-se usturoiul ın coaja(ıl zdrobim putin)şi frunzele de busuioc;lasam dovleceii pe foc pana ışi lasa toata apa,scoatem usturoiul din compozitie.


amestecam branza cu ouale,adaugand sare,piper,parmesan şi ulei de masline.


ungem o tava cu ulei,punem primul strat din compozitia de branza(jumatate),continuam cu compozitia de dovlecei,branza telemea taiata felii subtiri,semintele de pin,ardeii copti,seminte de pin şi acoperim cu restul compozitiei de branza.


se da la cuptorul preıncalzit la 190 de grade ptr.50 de minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

18.09.2012, 21:57

adry88 1

19.09.2012, 15:54

dupa cum arata tare buna este

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 23:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu crema de branza si somon