Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2012 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza de vaca;
  • 100 gr.parmesan;
  • 100 gr. branza telemea;
  • 6 oua;
  • 4 dovlecei;
  • 4 ardei capia roşii;
  • 2 catei de usturoi;
  • frunze de busuioc;
  • seminte de pin;
  • sare;
  • piper mixt proaspat macinat;
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei:

ardeii se coc,se curata de coaja şi seminte;

dovleceii se dau prin razatoare se pun ıntr-o tigaie non aderenta la foc moderat,adaugandu-se usturoiul ın coaja(ıl zdrobim putin)şi frunzele de busuioc;lasam dovleceii pe foc pana ışi lasa toata apa,scoatem usturoiul din compozitie.

amestecam branza cu ouale,adaugand sare,piper,parmesan şi ulei de masline.

ungem o tava cu ulei,punem primul strat din compozitia de branza(jumatate),continuam cu compozitia de dovlecei,branza telemea taiata felii subtiri,semintele de pin,ardeii copti,seminte de pin şi acoperim cu restul compozitiei de branza.

se da la cuptorul preıncalzit la 190 de grade ptr.50 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon si crema de branza