Aperitiv cu cascaval si mezeluri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 19366 vizualizari

 

Un aperitiv ideal pentru a va impresona musafirii,rapid,usor si satios.

 

INGREDIENTE

  • 20 de felii de paine toast
  • 100 gr pastrama de porc
  • 100 gr salam cu verdeata
  • 150 gr jambon presat cu piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • ketchup
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu cascaval si mezeluri:

Tapetam cu hartie de copt o forma de tarta si asezam sub forma de evantai feliile de paine ajutandu-ne de un pahar pe care il punem in mijlocul tavii. La fiecare felie de paine asezonam cate o felie de jambon, salam, pastrama, cascaval, cate o felie de ceapa taiata subtire si ardei kapia.

Ouale le batem cu sare si piper si ungem feiile de paine ,presaram cascaval ras, ketchup si oregano.

Dam forma la cuptor ptr. 10 minute la 200 de grade C si cand este gata servim aperitivul cald sau rece.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

acest aperitiv il putem prepara si cu spanac,legume si cascaval ras din abundenta.

2

puteti folosii si felii de paine normala sau franzela.

3

folositi felii de cascaval subtiri,eu am folosit si groase si s-a lasat putin forma de evantai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu cascaval si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen