Aperitiv cu cascaval si mezeluri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 11482 vizualizari

 

Un aperitiv ideal pentru a va impresona musafirii,rapid,usor si satios.

 

INGREDIENTE

  • 20 de felii de paine toast
  • 100 gr pastrama de porc
  • 100 gr salam cu verdeata
  • 150 gr jambon presat cu piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • ketchup
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu cascaval si mezeluri:

Tapetam cu hartie de copt o forma de tarta si asezam sub forma de evantai feliile de paine ajutandu-ne de un pahar pe care il punem in mijlocul tavii. La fiecare felie de paine asezonam cate o felie de jambon, salam, pastrama, cascaval, cate o felie de ceapa taiata subtire si ardei kapia.


Ouale le batem cu sare si piper si ungem feiile de paine ,presaram cascaval ras, ketchup si oregano.


Dam forma la cuptor ptr. 10 minute la 200 de grade C si cand este gata servim aperitivul cald sau rece.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

acest aperitiv il putem prepara si cu spanac,legume si cascaval ras din abundenta.

2

puteti folosii si felii de paine normala sau franzela.

3

folositi felii de cascaval subtiri,eu am folosit si groase si s-a lasat putin forma de evantai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu cascaval si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Raluca57 1

21.03.2015, 08:12

Excelent!!!!

Bya Ralu 1

22.03.2015, 08:11

bun bun

reisnaor_2006 1

05.04.2015, 15:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu lebar de casa