Aperitiv cu dovlecel si soia

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 1998 vizualizari

 

Eu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i carnita.....emoticoncareroseste......

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia granule Inedit
  • 1 morcov crud,potrivit
  • 2 dovlecei cruzi
  • frunze de ceapa verde,de la 3-4 cepe
  • 2 cepe mici
  • 3 oua
  • 1-2 linguri bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecel si soia:

Hidratam soia cu apa fiarta si o lasam sa se umfle.Radem morcovul,dovleceii,pe razatoarea mica.taiem ceapa marunt,la fel si frunzele de ceapa.


Intr-un castron amestecam legumele,stoarcem soia de surplusul de apa,o adaugam peste legume,omogenizam,punem sare,piper dupa gust.Apoi adaugam bulionul si ouale.


Acest mixt in asezam in forme de silicon si bagam la cuptor pana devin rumene ( ale mele au devenit un pic mai brunete).Se rastoarna pe un platou si se servesc reci,sunt mai bune,se simte mai bine aroma ingredientelor.

 

TIPS-URI

1

dovleceii nu-i stoarcem de zeama

2

in apa fiarta pentru soia am adaugat un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecel si soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Geanina87 1

26.06.2013, 21:48

Lau 1

26.06.2013, 22:00

Emacristina 1

27.06.2013, 14:27

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate "LEFTOVERS"