Aperitiv cu dovlecel si soia

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 3319 vizualizari

 

Eu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i carnita.....emoticoncareroseste......

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia granule Inedit
  • 1 morcov crud,potrivit
  • 2 dovlecei cruzi
  • frunze de ceapa verde,de la 3-4 cepe
  • 2 cepe mici
  • 3 oua
  • 1-2 linguri bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecel si soia:

Hidratam soia cu apa fiarta si o lasam sa se umfle.Radem morcovul,dovleceii,pe razatoarea mica.taiem ceapa marunt,la fel si frunzele de ceapa.

Intr-un castron amestecam legumele,stoarcem soia de surplusul de apa,o adaugam peste legume,omogenizam,punem sare,piper dupa gust.Apoi adaugam bulionul si ouale.

Acest mixt in asezam in forme de silicon si bagam la cuptor pana devin rumene ( ale mele au devenit un pic mai brunete).Se rastoarna pe un platou si se servesc reci,sunt mai bune,se simte mai bine aroma ingredientelor.

TIPS-URI

1

dovleceii nu-i stoarcem de zeama

2

in apa fiarta pentru soia am adaugat un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecel si soia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata (by miha)