Aperitiv cu peste si avocado

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 6189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50g file de sardina in ulei
  • 100g pastrav afumat
  • 1/2 avocado
  • 50g unt
  • 1/2lamaie (sucul)
  • 4 oua fierte
  • 1-2 baghete de paine
  • 5-6 masline negre fara samburi
  • ardei gras rosu (decor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu peste si avocado:

Pestele, untul, avocado curatat se pun in bol si cu blendarul manual am pasat totul apoi am adaugat si sucul de lamaie. Am dat la frigider pasta si am fiert ouale 15 minute. Bagheta taiata felii subtiri pe care le-am uns cu foarte putin unt (fac o precizare: painea este facuta in casa de mine) pe care le-am acoperit cu felii de ou taiate la feliatorul de oua si cu pochul am pus pasta de peste pe ou dupa care am ornat cu masline si ardei gras rosu. Este un aperitiv fin si gustos. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu peste si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

30.01.2012, 13:23

antici-gabitza multumesc
diaconta multumesc
MotanLaOale multumesc
rocsi multumesc
lia multumesc

jolygina 1

03.02.2012, 18:34

vai ce bune sunt

mamaieelena 1

03.02.2012, 19:27

hai la o portie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tartine de vinete cu avocado