Aperitiv de seara

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 6537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • 100 gr bacon afumat
  • 100 gr branza
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de seara:

Luam feliile de paine si le trecem prin lapte, le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor. Radem branza si cascavalul, sunca si baconul le taiem feliute, rosile rondele, ceapa solzi. Ouale le batem spuma si adaugam sare si piper. Ornam fiecare feliuta de paine cu ingredientele scrise si dam la cuptor.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de seara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat