Aperitiv de seara

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 6603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • 100 gr bacon afumat
  • 100 gr branza
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de seara:

Luam feliile de paine si le trecem prin lapte, le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor. Radem branza si cascavalul, sunca si baconul le taiem feliute, rosile rondele, ceapa solzi. Ouale le batem spuma si adaugam sare si piper. Ornam fiecare feliuta de paine cu ingredientele scrise si dam la cuptor.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de seara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa