Aperitiv de sezon

de savarinu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 5727 vizualizari

 

Rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui , 1 kilogram
  • vinete , 2 bucati
  • dovlecel , 1
  • ardei gras 4 bucati
  • rosii , 2 bucati
  • usturoi
  • fasole verde , jumatate de kilogram
  • morcovi , 2 bucati
  • busuioc
  • patrinjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de sezon:

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  .

Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei .

Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti .

Fasolea verde se fierbe jumatate de ora impreuna cu morcovii . Cand totul e fiert se baga la mixer pana devine o pasta fina . Se adauga putin busuioc , sare si putin usturoi.

Cand e totul preparat se aseaza pe o farfurie mare in asa fel ca fiecare preparat sa isi pastreze savoarea si gustul.

 

TIPS-URI

1

peste ardeii copti se pune de catre fiecare cate putin Vinaigre de Cidre sau de Xeres

2

sarea se pune in cantitati cat mai mici pentru  a nu altera gustul original al fiecarui preparat in parte

3

e perfect daca se foloseste busuioc verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

21.07.2010, 01:35

Bunica 1

23.07.2010, 12:42

Un aperitiv simplu , dar care se prepara si foarte repede. foarte bun pe timp de vara

Constelatialeu 1

31.03.2017, 18:17

Aoleu Sfintia ta....unde-i parizeru...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuspais de dovlecei