Aperitiv de sezon

de savarinu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 2538 vizualizari

 

Rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui , 1 kilogram
  • vinete , 2 bucati
  • dovlecel , 1
  • ardei gras 4 bucati
  • rosii , 2 bucati
  • usturoi
  • fasole verde , jumatate de kilogram
  • morcovi , 2 bucati
  • busuioc
  • patrinjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de sezon:

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei .


Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei .


Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti .


Fasolea verde se fierbe jumatate de ora impreuna cu morcovii . Cand totul e fiert se baga la mixer pana devine o pasta fina . Se adauga putin busuioc , sare si putin usturoi.


Cand e totul preparat se aseaza pe o farfurie mare in asa fel ca fiecare preparat sa isi pastreze savoarea si gustul.


 

TIPS-URI

1

peste ardeii copti se pune de catre fiecare cate putin Vinaigre de Cidre sau de Xeres

2

sarea se pune in cantitati cat mai mici pentru  a nu altera gustul original al fiecarui preparat in parte

3

e perfect daca se foloseste busuioc verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

21.07.2010, 01:35

Bunica 1

23.07.2010, 12:42

Un aperitiv simplu , dar care se prepara si foarte repede. foarte bun pe timp de vara

Constelatialeu 1

31.03.2017, 18:17

Aoleu Sfintia ta....unde-i parizeru...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vara cu dovlecei