Minitarte mediteraneene

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2016 | 829 vizualizari

 

Am vazut la Simona si mi-a placut. Au iesit foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 275g foi de patiserie (LIDL)
  • Pentru umplutura de peste:
  • 160g sprot in sos tomat (conserva)
  • 60g masline verzi umplute cu ansoa (conserva)
  • 1 rosie
  • piper
  • sare
  • Pentru umplutura cu branza:
  • 150g branza telemea se oaie
  • 1 rosie
  • 50g masline negre
  • 2 linguri pasta de rosii
  • piper
  • Pentru uns:
  • 1 galbenus de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte mediteraneene:

Se desface foaia de aluat si se imparte in 4 bucati egale.


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se traseaza cu un cutit pe marginea fiecarui dreptunghi o linie la 5 mm de la margine dar nu pana jos.


Pentru cele cu peste:


Se ung doua dreptunghiuri cu sosul din conserva.


Se pun felii subtiri de rosii.


Deasupra se pun pestii si maslinele.


Se presara cu sare si piper.


Pentru cele cu branza:


Se intinde pasta de rosii pe doua dreptunghiuri.


Se pun felii subtiri de rosii.


Se pune deasupra un strat de branza rasa si maslinele.


Se ung marginile minitartelor cu galbenus de ou.


Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mena29 1

21.06.2016, 12:11

Bunatati peste bunatati in bucataria Motanului

Zamfira 1

19.07.2016, 08:52

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu leurda si telemea