Piure de linte rosie by Adi Hadean

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2015 | 4659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 morcovi tocati
  • ulei
  • 1 lingurita susan negru
  • 1 cana linte rosie
  • o stea anason
  • o foie de dafin
  • 2 cani supa de pui
  • za'atar (mix de condimente)
  • Pentru servit:
  • paine
  • dovlecei la gratar
  • sriracha (sos iute)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de linte rosie by Adi Hadean:

Se calesc ceapa, usturoiul si morcovii in putin ulei, impreuna cu susanul negru, anasonul, foaia de dafin, sare si piper pana se inmoaie.

Se adauga lintea si supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert 20 de minute. 

Cu ajutorul unui blander se tranforma totul in piure si se condimenteaza cu za'atar.

Se serveste pe paine, cu dovlecei la gratar si sriracha.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de linte rosie by Adi Hadean" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de conopida (Piure low-fat)