Aperitiv drob de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2015 | 31191 vizualizari

 

Il aveam in plan de mult, nu ca sa il prepar, ci ca sa-l postez, am mai facut si ne place tare mult, asa ca ia venit randul si pe aici :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1/2 kg inimi de pui
  • 3-4 cepe albe
  • 2 bucati de praz
  • 3 oua fierte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui:

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in care a fost prajit ficatul, pentru ai da o aroma buna. Inimile si pipotele le-am fiert in apa cu putina sare.Toate acestea au fost taiate apoi marunt (sau se pot toca cu un blender, mie imi plac mai mari taiate).                            

Peste ele am adaugat mararul si patrunjelul tocate marunt, apoi cele 5-6 oua crude si le-am amestecat bine.

Am condimentat dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt am pus la baza jumatate din compozitia obtinuta, apoi am asezat cele trei oua fierte si peste am adaugat restul de compozitie.

Am dat tava la copt la foc potrivit pana sa rumenit frumos pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive