Cartofi cu usturoi si boia

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 2798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi si boia:

Curatam si spalam cartofii, apoi ii taiem in cubulete potrivite.


Ii punem apoi la fiert in apa cu sare.


Nu-i lasam sa fiarba prea mult, doar cat sa intre furculita in ei.


Intre timp amestecam intr-un bol pudra de usturoi cu boiaua dulce de ardei si sarea.


Dupa ce cartofii s-au fiert, ii strecuram de apa si ii punem pe o tava.


Presaram peste ei praful de usturoi amestecat cu boiaua si sarea.


Punem uleiul la incins intr-o tigaie, apoi adaugam cartofii si lasam pana se rumenesc pe o parte, apoi ii intoarcem si pe cealalta parte.


Se scot pe servetele, pentru a absorbi excesul de ulei.


Cartofii pregatiti in felul acesta sunt mult mai gustosi si mai pufosi deoarece absord mai putin ulei atunci cand se prajesc!


Se servesc calzi, cu diferite sosuri sau simpli!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi si boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Georgianna 1

28.11.2012, 15:42

delicios arata!

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 00:16

Gaby

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 00:16

Ciocolatacufistic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu unt si usturoi