Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 25744 vizualizari

 

Am avut pofta de cartofi prajiti,dar facuti altfel:) asa ca am facut o reteta minunat de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • marar
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g cascaval ras
  • vegeta,piper alb.ghimbir
  • ulei pentru prajit
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval:

Cartofii se curata de coaja si se taie ca pentru cartofii prajiti.Se clatesc bine si se pun la fiert(sa nu se sfarame),pentru 10 minute.Cand sunt inca tari pe jumatate se scot intr-un castron.

Punem putina vegeta si piper si ghimbir.

Intr-o tigaie punem ulei si punem cartofii scursi de apa.

Separat in alta tigaie se pune un strop de ulei de masline si ceapa rosie taiata feliute subtiri.Se lasa sa se inmoaie putin.

Cand s-au prajit cartofii adaugam deasupra ceapa calita si mararul tocat marunt.Amestecam bine iar la sfarsit adaugam cascavalul ras pe razatoarea mare.

Se lasa sa se topeasca dupa care se pot servii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu cascaval