Aperitiv foietaj cu ciuperci si kaizer

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2019 | 2493 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

21.11.2019, 10:44

RODIMUR 1

21.11.2019, 10:56

Buuuun!

claudiaO 1

21.11.2019, 12:23

tare bun!

dantes 1

21.11.2019, 12:51

Bune!

Lau 1

21.11.2019, 13:09

Constelatialeu 1

21.11.2019, 15:02

mirela0911 1

21.11.2019, 16:09

Bune mai sunt!

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:35

Motan

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:35

Rodica, multumesc frumos!

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:35

Claudia, multumesc frumos!

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:35

Domnule Dante, multumesc!

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:35

Lau

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:36

Cleme

Ancutsa 1

21.11.2019, 18:36

Multumesc mult, Mirela!

vasimur 1

21.11.2019, 18:41

Adi 1

21.11.2019, 19:57

Bun!

Merisor 1

22.11.2019, 15:53

Ce chitară faină ai!

Ancutsa 1

22.11.2019, 19:03

Domnule Vasile

Ancutsa 1

22.11.2019, 19:03

Multumesc, Adi!

Ancutsa 1

22.11.2019, 19:04

Merisor, ma bucur ca ti-a placut, si mie mi se pare simpatica! Sper ca ti-a placut si ce era pe chitara!

Rocsi 1

22.11.2019, 20:25

Imi plac foietajele aperitiv, cu diverse umpluturi!

Ancutsa 1

24.11.2019, 16:31

Rocsi, ma bucur ca iti plac!

oanapl 1

21.12.2019, 21:33

Delicioasa reteta ta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci