Aperitiv frittata cu spanac si telemea

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2017 | 2453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g telemea ( sau mozzarella / cascaval)
  • 100 g spanac congelat
  • 60 g baby morcovi
  • 60 g gogosari murati
  • sare
  • piper
  • o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu spanac si telemea:

Tai telemeaua cubulete. Daca este foarte sarata, pui o cantitate mai mica (telemeaua folosita de mine nu era foarte sarata). Tai gogosarii feliute, iar morcovii care sunt mai mari, ii tai in doua.
Intr-un bol, bati ouale spuma cu putin piper, un praf de sare si o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume. Adaugi spanacul decongelat si scurs bine de apa si mixezi compozitia, apoi adaugi morcovii, gogosarii si telemeaua si amesteci usor.

 Ungi un vas termorezistent cu unt si torni compozitia in el si introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si lasi frittata pana este rumenita deasupra si bine patrunsa si in interior (aproximativ 30-35 de minute).
O lasi sa se racoreasca si o servesti simpla, cu o salata sau cu ce mai doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto