Aperitiv în foietaj

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 4872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj
  • Carnat cabanos
  • Ou
  • Sare,boia,piper
  • Susan
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv în foietaj:

Un aperitiv simplu si care necesita foarte putin timp pentru a fi pregatit.



Am taiat cabanosul bucati,bucati pe care le-am crestat la capete,pentru a obtite aspectul „rasfirat”.Le-am prajit cu putin ulei.



Aluatul de foietaj îl taiem fâsii.Luam cate o fâsie de aluat si o învartim în jurul cabanosului.Le asezam într-o tava,le ungem cu ou si presaram susan.



Celelalte fâsii le ungem cu ou,presaram sare,piper,boia si seminte de susan.Le pliem si înfingem un betisor de frigarui.Vom obtine niste „frigarui” din foietaj,absolut delicioase.Putem folosi si alte condimente în functie de gustul fiecaruia.



Punem tava la cuptor si le lasam pâna când foietajul este gata.Aproximativ 20 de minute le-am lasat eu,dar asta depinde si de cuptor.



Apuneti si voi daca nu arata minunat pe un platou de aperitive.



Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv în foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

diaconta 1

21.11.2011, 21:26

Rocsi,nu mai bine ramai tu asa subtirica?

Bunica 1

23.11.2011, 21:27

Claudia, , ai pus porcusorii in scutece Dar sunt frumosi si gustosi !

diaconta 1

23.11.2011, 21:34

Buni exersez cu scutecele ...cine stie
te asteptam Buni sa-mi spui daca m-ati "vorbit"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciulama de pui
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat