Conopida cu maioneza de post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 5701 vizualizari

 

minunata este

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 1-2 verzi ceape
  • sare
  • delicat
  • maioneza de post
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza de post:

Maioneza de post: eu am de facut-o din : 3 linguri de faina cu 1 cana de apa ,2-3 linguri de muştar si putina zeama de lamaie, ulei de masline


Se pune sa fiarba apa cu putina sare si apoi se pune faina desfacuta cu 3 linguri de apa rece. Se amesteca bine pana se face ca o budinca groasa. Se ia de pe foc si se lasa la rece. Dupa ce s-a racit se amestaca bine cu mustarul si zeama de lamaie. Se mixeaza, apoi se pune ulei de masline, putin cate putin, ca la maioneza normala.


Intre timp conopida se desface buchetele si se fierbe. Se lasa sa se raceasca, apoi se zdrobeste bine. Se amesteca cu maioneza si ceapa tocata marunt (e super buna si cu usturoi, în schimb la piticii mei nu le place cu usturoi)


Se orneaza dupa gustul fiecaruia.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Teo 1

22.02.2010, 22:47

cu adevarat ,un gust nemaipomenit!

rivka 1

22.02.2010, 22:52

o da chiar ce buna e conopida! nu am mai mancat de mult o idee buna si uitasem aproape de conopida, voi face curand am retinut....

nadina73 1

22.02.2010, 23:57

e super gustoasa ,nu ve-ti regreta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean