Aperitiv la tava

de madab in Pizza, 23 Ian 2015 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g mezel
  • 2 ardei
  • 7 oua
  • ciuperci proaspete
  • 1 morcov
  • 300g cascaval
  • 100g masline
  • faina
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv la tava:

Speli ,cureti si tai marunt legumele ,mezelul , cascavalul si morcovul date pe razatoarea mare.

Ciupercile trase la tigaie cu putina sare si dupa taiate marunt. Pui 5 oua si putina faina si amesteci bine. Ungi tava cu putin ulei si o tapetezi cu faina dupa care pui compozitia. Peste compozitie pui celelalte 2 oua batute si le intinzi pe toata suprafata.

Se da  la cuptor pana se rumeneste putin.  Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

23.01.2015, 13:09

reisnaor_2006 1

23.01.2015, 13:16

superrrrrrr

Bya Ralu 1

23.01.2015, 13:49

:-bf

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu somon