Aperitiv omleta portofel cu sunca si cașcaval

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2017 | 1240 vizualizari

 

O omletă gustoasă și consistentă, mai ales dimineața, înainte de a începe o nouă zi de muncă...
Prima dată am mâncat o astfel de omletă la Avignon, în sudul Franței și mi-a plăcut foarte mult, pentru că nu era uscată, ci moale pe interior, iar șunca îi dădea un gust foarte bun.
E o omletă împăturită, care seamănă cu un portofel...

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 100 grame șuncă
  • 100 grame cașcaval
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta portofel cu sunca si cașcaval:

Șunca se taie în bucățele mici, iar cașcavalul se răzuie fin.


Se bat ouăle cu sarea și piperul.


În tigaia încinsă, se toarnă ouăle bătute și se face focul mic. Cu paleta se înțeapă pe alocuri omleta, pentru a se coace bine pe toată suprafața, iar când a prins consistență, se pune cașcavalul răzuit și apoi șunca tăiată pe o jumătate din suprafața omletei. Cu paleta se aduce cealaltă jumătate peste cea garnisită cu șuncă și cașcaval și se lasă încă pe aragaz, la foc mic. Când s-a rumenit bine pe o parte, omleta se întoarce pe cealaltă față, pentru a se coace la fel.


Se servește caldă, cu o salată asortată, sau cu roșii.


 

TIPS-URI

1

Nu turnați omleta în tigaie, decât atunci când s-a încins uleiul.

2

Prăjiți omleta la foc mic, ca să o rumeniți și nu să o ardeți.

3

Omleta este foarte bună și fără cașcaval, sau dacă-l răzuiți deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta portofel cu sunca si cașcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

03.06.2017, 13:14

Mulțumesc frumos, Kytz!

Rocsi 1

04.06.2017, 21:15

RODIMUR 1

04.06.2017, 21:41

Mulțumesc, Rocsi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv