Crochete de lapte cu porumb si branza feta

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 1351 vizualizari

 

Am facut tot felul de retete de crochete: cu pui, cu sunca, de cartofi, dar aceste crochete sunt de departe cele mai bune pe care le-am mancat. Branza feta le da un gust absolut demential. Incercati aceasta reteta si imi veti da dreptate.

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri unt
  • 5 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 100 gr porumb din conserva
  • 80 gr branza feta
  • Sare
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de lapte cu porumb si branza feta:

Punem untul sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam bine. Lasam ca faima sa-si schimbe putin culoarea, fara insa sa se rumeneasca. Adaugam treptat laptele si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase.


Se adauga sare, insa tinem cont si de faptul ca si branza e putin sarata. Cand compozitia se desprinde de peretii vasului, luam vasul de pe foc. Adaugam porumbul scurs de apa si lasam la racit. Cand s-a racit adaugam branza rupta bucatele. Se formeaza crochete. Dam fiecare crocheta prin faina, apoi prin ou batut si ultima data prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana devin aurii. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt foarte bune.


Sper sa va placa la fel de mult!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de lapte cu porumb si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Teo 1

17.02.2015, 20:31

grozava ideea!

daniastefania 1

17.02.2015, 22:31

Multumesc!

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu peste in sos de maioneza cu tarhon