Crochete de lapte cu porumb si branza feta

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 1309 vizualizari

 

Am facut tot felul de retete de crochete: cu pui, cu sunca, de cartofi, dar aceste crochete sunt de departe cele mai bune pe care le-am mancat. Branza feta le da un gust absolut demential. Incercati aceasta reteta si imi veti da dreptate.

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri unt
  • 5 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 100 gr porumb din conserva
  • 80 gr branza feta
  • Sare
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de lapte cu porumb si branza feta:

Punem untul sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam bine. Lasam ca faima sa-si schimbe putin culoarea, fara insa sa se rumeneasca. Adaugam treptat laptele si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase.


Se adauga sare, insa tinem cont si de faptul ca si branza e putin sarata. Cand compozitia se desprinde de peretii vasului, luam vasul de pe foc. Adaugam porumbul scurs de apa si lasam la racit. Cand s-a racit adaugam branza rupta bucatele. Se formeaza crochete. Dam fiecare crocheta prin faina, apoi prin ou batut si ultima data prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana devin aurii. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt foarte bune.


Sper sa va placa la fel de mult!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de lapte cu porumb si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Teo 1

17.02.2015, 20:31

grozava ideea!

daniastefania 1

17.02.2015, 22:31

Multumesc!

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Mămăligă cu supă de dovleac - reteta HALLOWEEN !