Omleta cu kaizer si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2013 | 2304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • un ardei iute
  • 10 feliute de kaizer
  • 100 g branza de oaie
  • un ardei gras/capia rosu/verde
  • 200 g cascaval DeSenvis de la Delaco
  • condimente dupa gust: sare, piper si chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu kaizer si cascaval:

Intr-o tigaie unsa cu putin ulei, rumenim kaizerul si ardeii, adaugam branza de oaie si ouale batute spuma impreuna cu condimentele. Coacem omleta pe ambele parti si o scoatem pe un platou cand este gata. Presaram peste aceasta cacaval ras si o asezam parte peste parte. Mai razuim putin cascaval si o servim calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu kaizer si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diaconta 1

22.10.2013, 23:17

ce-mi place

Anett 1

23.10.2013, 07:53

hmmm tare bun!

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:17

VA pup! Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf