Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2018 | 2633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • Pentru servit:
  • paine
  • branza Feta
  • masline
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua cremoase cu legume de vara:

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie. Se indeparteaza excesul de ulei din ulei daca e nevoie. 

Intre timp, se adauga ceapa taiata in bucati mari si rosia in vasul unul blender si se transforma in piure. 

Se adauga legumele inapoi in tigaie impreuna cu sosul obtinut anterior si se gatesc la foc mediu spre mic pana se obtine un sos gros. Se adauga ouale batute ca pentru omleta cu sare si piper. Se reduce focul la mic, se amesteca bine si se acopera cu un capac. Se gateste pana cand ouale sunt aproape gatite, dar inca cremoase.

Se servesc imediat cu paine, branza Feta, masline si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua cremoase cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne