Aperitiv oua de Pasti romanesti

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2017 | 971 vizualizari

 

Acesta reteta este un DELICIU DE PASTE!

 

INGREDIENTE

  • 30 de oua
  • coji de ceapa rosie si galbena
  • un ciorap de culoare bej
  • ata
  • 2 litri apa
  • o bucata mica de slanina
  • diferite frunzulite si flori
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua de Pasti romanesti:

Anul acesta am adaugat un nou DELICIU DE PASTE!


Pentru aceasta reteta, vom degresa ouale cu apa rece si sapun sau detergent de vase, apoi le vom lasa sa se usuce. Intre timp, ne ocupam de culesul frunzulitelor si a florilor. Ouale s-au uscat deja, asa ca putem sa ne punem la treaba!


Vom lua un ciorap bej si vom lipi cate o frunzulita sau o floare pe o parte a oului crud. La sfarsit, vom lega cu ata pentru a nu pierde forma dorita a frunzei. Vom continua cu urmatorul ou si tot asa, pana terminam cu intregul cofrag de oua si frunzulitele. Vom pune prima data cele 15 oua la fiert, pentru 10-15 minute, la foc mic (pentru a avea un miez tare). Le vom scoate cu o lingura de lemn si le vom pune pe un servet de hartie. Vom indeparta ciorapul cat mai rapid, pentru a nu apuca a se usca frunzulitele. Cat sunt calde, le vom unge cu slanina pentru a le oferi un luciu si le vom pune in suportul pentru oua. Vom avea mare grija cu ouale, pentru a nu le sparge coaja.


Le vom lasa la racit si se vor servi rece.



Pofta buna!



Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua de Pasti romanesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

18.04.2017, 08:34

Lau 1

18.04.2017, 09:02

dantes 1

19.04.2017, 11:07

Frumoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tortulet cu fructe
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata