Aperitiv oua umplute

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2019 | 783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua sau mai multe (depinde de situatie)
  • mustar
  • ulei
  • sare
  • feliute de castravete
  • marar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Se fierb ouale bine. Se lasa la racit si apoi se curata de coaja.


Vom taia ouale in jumatati si scoatem galbenusurile cu grija sa nu rupem albusul.


Galbenusurile se piseaza bine cu furculita si se amesteca cu 2-3 lingurite de mustar, sare si ulei pana devin cremoase. La final punem marar tocat marunt, dupa gust.


Jumatatile de albusuri se vor umple cu crema de galbenusuri si se orneaza cu feliute de castravete. Se vor aseza frumos pe un platou si se servesc alaturi de alte aperitive.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

-Licurici- 1

31.01.2019, 10:22

Gherca Daniela 1

31.01.2019, 17:19

dantes 1

01.02.2019, 13:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu pate de ficat